AIK förstärker herrlaget

Lördag 31 december 2016

Vår ambition har sedan vi tog klivet upp i Elitserien (numer SM för Klubblag) 2012 alltid varit att ta medalj och då helst av den ädlaste valören. Ett silver och två brons har det blivit på våra fem försök. Pricken över det sk iet saknas således och det är mot den bakgrunden AIK kompletterar och förstärker elittruppen till den förestående säsongen.

Alla våra tre nyförvärv har varit uppvaktade tidigare men nu fick vi äntligen till det. Jacob Glennemo tidigare Halmstad och Kallfors blir svartgul de två kommande åren medan Mikael Lindberg och Richard Pettersson tecknat treårsavtal med oss. Alla tre har vunnit på Nordea Tour och de siktar alla mot Europa, där för övrigt Jacob har figurerat från och till de senaste två åren.

Jacob Glennemo, 29 år från Mariefred. 3 vinster på Nordea Tour. I år två topp 10 på Nordea Tour och en 7:e plats i Najeti Open på den europeiska Challengetouren.

 

 

Mikael Lindberg, 23 år från Stockholm. En seger på Nordea Tour (2016) och i år tio topp 10 placeringar på Nordiska Ligan.

 

 

Richard Pettersson, 25 år från Stockholm. En seger på Nordea Tour. I år tre topp 10 placeringar på den Nordiska Ligan.