Medlemsinformation

Fredag 13 januari 2017

Gott Nytt År

……även om jag tycker det låter lite som ett understatement med tanke på allt det positiva som AIK GK kommer att uppleva i år. Men först ett tack för att du valde AIK GK i fjol och jag hoppas såklart att du kvarstår som medlem även 2017. Årsavgiften är oförändrad, senior 685 och junior 315 kronor som du betalar till plusgiro 73 50 20 – 0 eller swish 123 528 81 21. Många av våra medlemmar väljer att lösa medlemskap sent på säsongen men jag skulle bli mycket glad om du redan nu kunde bestämma dig för AIK GK.

 

Ny hemmabana

Jag hoppas du noterat att vi fr.o.m innevarande säsong byter hemmabana från Österåker till Rotebro. Orsakerna till bytet har vi berättat om. Senast i klubbtidningen som du skall ha fått strax före jul. Med klubbytet medföljer ett antal icke oväsentliga fördelar där det mest positiva är att vi i egen regi, med egna tränare, kommer kunna bedriva träning och utbildning av våra medlemmar och nybörjare.  

 

Träning och utbildning i egen regi

På hemsidan kommer vi under februari att informera om det utbildnings- och träningsupplägg vi avser att starta i april senare i år. Det handlar förstås om sommarkurser, ungdoms- och nybörjarutbildningar men lika mycket om att du som medlem skall kunna få träffa och träna med våra dam- och herrproffs.

 

Inflytande

För första gången i klubbens trettonåriga historia får vi ett eget rum i klubbhuset. Detta innebär att AIK varje vecka kommer att ha egna funktionärer på anläggningen. Rotebros ledning har antytt att vi tillsammans skall diskutera framtida förbättringar på anläggningen. Ett samtal som förhoppningsvis inleds redan innevarande säsong. Vi får således ett visst inflytande när det gäller verksamhetens inriktning.

 

Banan

Kanske har du redan någonstans läst mina lovord över banan. Med tanke på greenernas kondition, varierad layout och möjligheterna att ändra banans längd, är det den bästa nio niohålsbanan jag har spelat. Visst finns det en del att göra beträffande banans finish ex ruff och semiruff. Att det bara är nio hål kan kanske verka begränsande men vi är många yrkesarbetande som välkomnar möjligheterna till kortare spel. Banan är varierad, lättspelad och ibland svårare än vad den ser ut att vara.

 

Familjer borde gilla det här

Niohålsbanan tillsammans med sexhålsbanan erbjuder utmärkta möjligheter för familjer att enkelt komma ut på banan. Även om du inte har hcp kommer du ut på banan tillsammans med en som har hcp. 

 

Nyheter och info hittar du på vår hemsida www.aik.se/golf och klubbtidningens första nr kommer i maj. Glöm inte att informera oss om du får ny email- och/eller bostadsadress samt nytt telefonnummer. Alternativt så uppdaterar du detta själv på www.golf.se/mingolf och skulle det inte fungera hoppas jag att du hör av dig.

 

Med hopp om att du är med oss även i år hälsar

Karsten Landin,

Ordförande AIK GK