Premiär på torsdag

Tisdag 25 april 2017

Våra aktiviteter

Morgongolfen är vår första aktivitet och den kommer att spelas ytterligare femton gånger under året.

 

I maj kommer vi anordna en medlemsdag på Rotebro där vi berättar om AIK på Rotebro, visar vårt lilla kansli och spelar banan. Vi möter också några av våra dam- och herrproffs.

 

Vi kommer också att anordna två damdagar på Rotebro under ledning av våra damproffs. En före sommaren och en i höst. Mer om dessa aktiviteter www.aikgolf.se

 

AIK prylar

Glädjande också att så många (inte bara medlemmar) köper prylar och kläder från vår webbshop där vi för övrigt har ett fåtal ex kvar av vår synnerligen snygga AIK bag. Bilder på vår merchandise finns på hemsidan www.aikgolf.se

 

Så långt allt gott och väl

Men det finns saker som oroar. Även om banan så här långt verkligen stått upp mot vädret håller det inte i längden med kallt och torrt väder för det försenar inte bara tillväxten på våra banor utan också dessvärre tillströmningen till Rotebro, är jag rädd.

 

Vidare oroas jag av att ett fåtal (betonar ett fåtal) av våra medlemmar lämnat AIK för Golf Star, en aktör idag utan organiserad klubb- och idrottsverksamhet, med ett enda syfte - att klippa så lite gräs som möjligt till en så liten kostnad som möjligt. Golf Star bidrar på intet sätt till att golfsporten och golfklubbarna utvecklas. Tvärtom tror jag, då ju syftet med Golf Star är rent privatekonomiskt. Det är möjligt att AIK kanske inte i alla lägen kan leva upp till ställda förväntningar och infria medlemmarnas behov men i min värld stöttar våra medlemmar AIK för den verksamhet vi bedriver och för att vi är AIK. Ett förhållande jag hoppas har evigt liv.

 

Not: Ett medlemskap i Golf Star som en av våra tidigare medlemmar valt motsvarar medlemsavgiften i AIK Golfklubb plus 15-20 greenfeerundor på banor i Stockholm.

 

Avslutningsvis hoppas jag på en medlemsanstormning nu när månaden maj är i annalkande och avgiften 735kr swishar du till 1235288121 eller sätter du in på plusgiro 735020-0. Glöm inte att informera oss om du får ny email- och/eller bostadsadress samt nytt telefonnummer. Alternativt så uppdaterar du detta själv på www.golf.se/mingolf och skulle det inte fungera hoppas jag att du hör av dig.

 

Med hopp om att vi ses den 27:e hälsar

 

Karsten Landin,

Ordförande AIK GK