AIK Seniordamer

(Från vänster: Jessica Jankerup, Carin Hedström, Linda Bergman, Incan Amrén, Maria Sognefors, Veroni Bergström, Josefin Nordgren, My Rydin, Katarina Elisson, Camilla Hensäter och Per Magnusson)

Sedan 2017 satsar AIK Golf även på damseniorer som vill lite mer med sin golf. Seniordamerna utgörs av ca 12 personer i åldern 27-60 och med ett hcp mellan 1-14. Inför säsongen 2018 laddade vi upp med vinterträning på Ullna Indoor och en intensiv träningsresa till Portugal i april. Allt i regi av vår PGA Pro Per Magnusson.

2018 har vi 2 lag representerade i Stockholms seriespel; D22 och D50. De flesta spelarna tävlar också på Svenska Seniortouren och i kategori SM.

 

AIKs D50 damer vann sin grupp i division 2! 

D50 lagets framfart i Stockholms seriespel går helt enligt plan. Förra året vann de division 3 och i år sin grupp i division 2. Det innebär att laget spelar i högsta divisionen nästa år och siktet är inställt på att bli bästa D50 lag i Stockholm.

Vårt andra lag, D22, fick det lite kämpigare i år och missade finalplatsen med en hårsmån. Wäsby blev för svåra i år. Laget satsar vidare och målet är att komma till final 2019. 

Nyfiken på hur det har gått i de olika grupperna? Klicka här så kommer du till SGDFs resultatsida.  

Är du intresserad av att själv vara med kontaktar du My Rydin på e-post: rydin.my@gmail.com