AIK Golf parterklubb till Indoor Golf Group

Publicerat 2021-11-05

Hej alla golfvänner,


Nu är golfbanorna stängda på många platser i Sverige. För alla som älskar att spela golf och vill ta chansen att utveckla sin golf även under vintern så finns fantastiska möjligheter på något av alla inomhus golfcenter runt om i landet. 

Vi på AIK Golf ser fördelarna med inomhusgolf. Det är ett kul och bra sätt att spela golf på, det är tidseffektivt och om du lägger lite tid på vintern så kommer du definitivt vara en bättre golfspelare när banorna öppnar igen i vår. AIK Golf har därför valt att bli partnerklubb med Indoor Golf Group (IGG), Sveriges och Europas största aktör inom Inomhusgolf. Indoor Golf Group har just nu 4 anläggningar i Stockholmsområdet och nästan 20 anläggningar i landet. De satsar hårt på golf som sport och stödjer även Elitspelare och elitjuniorer genom att erbjuda gratis eller rabatterade träningsmöjligheter under vintern. Dessutom arrangerar de under loven en vintertävlingsserie för alla juniorer och ska arrangera tre veckor med proffstävlingar under december. I sommar står de även värd för en Challenge Tour tävling under v. 34 i Skåne.

Som medlemmar i AIK Golf får ni automatiskt ett medlemskap på Indoor Golf Group. Det ger er möjlighet att spela på samtliga Indoor Golf Groups anläggningar i Sverige till en medlemsrabatt. Desto mer ni spelar desto mer rabatt får ni enligt IGGs medlemstrappa. I Stockholm finns IGG i Mall of Scandinavia, Mood Gallerian i city, Täby Centrum och i Nacka Forum. I Mood Gallerian och i Nacka Forum finns, förutom Trackmans, en unik möjlighet att träna puttning under vintern med något som heter Puttview.

Vår hemmaanläggning där AIKs klubbmärke kommer synas är i Mall of Scandinavia men vi kan träna och nyttja alla medlemsförmåner på samtliga anläggningar i landet.


AIK Golf har som partnerklubb följande förmåner för alla våra medlemmar: 


• Gratis medlemskap i Indoor Golf Group 

• 5% rabatt på ord. pris från första bokningen och upp till 10% extra återbäring på spel

• Vår klubb får arrangera ett event kostnadsfritt som inkluderar hyra för simulatorerna

• Junior- & Elitsektionen får rabatterade priser på gruppträningar

• Seniorsektionen & eventuella Business Clubs får utrymme och hjälp att hålla löpande tävlingar och arrangemang efter önskemål

• Fram till 30/11 får alla medlemmar 20% rabatt på ord.pris. För att utnyttja detta erbjudande, ange kod AIKGK när du bokar dina tider (notera att man inte kan få dubbel rabatt, dvs 5% +20%).

Indoor Golf Group har olika öppettider på sina anläggningar oftast 10-21, men för detaljer se på hemsidan (vissa avvikande tider under jul och nyår).

För mer info och prislistor, kolla in: www.indoorgolfgroup.se
Vill du nå Indoor Golf Group via email, skriv till info@indoorgolfgroup.com 

Älska golf. Året runt!
Välkomna hälsar Indoor Golf Group