Lag-SM 2021

Publicerat 2021-07-13

Lag SM står för dörren och för första gången på mer än ett decennium avgörs tävlingen inte på Barsebäck utan på Upsala golfklubb (herrar) och Landeryd GK (damer).

Idag tisdag dvs dagen innan allvaret börjar tränade våra herrar på banan och drog säkert en och annan viktig lärdom från inspelsrundan. Från course side fick jag se ett AIK gäng som verkligen övertygade från tee. Med den typen utslag när SM börjar kommer vi få många fina birdie- men även eaglechanser.

Karsten Landin, lagledare herrlaget.

I morgon onsdag inleds SM 2021 med foursome och på herrsidan blir det vårt tidigare så framgångsrika par med Simon Forsström/Viktor Forslund som skall visa vägen. En liten stund senare får vi se ett riktigt namnkunnigt par med Micke Lindberg/Jacob Glennemo. Foursome är lite av en nyckeldisciplin i dessa sammanhang och kan vi komma in under par har killarna skapat ett fint utgångsläge på vägen mot pallen.

För damernas del blir det Josefine Nyqvist och Linda Lundqvist som leder oss ut följt utav My Leander och Ellinor Haag.

I morgon efter lunch spelas fyrboll och hur vi sätter upp vår laguppställning bestäms efter foursomespelet. Friska tag vårat lag AIK.

Ni följer herrarna här: https://www.golfbox.dk/livescoring/tour/?language=1030&fbclid=IwAR2W8pBcFzdjgeDqA4bUpTIGCGTZhb7XwVKu2_TDbSv_ZEvoIVii_WZ7dmU#/competition/2983215/leaderboard

Ni följer damerna: https://www.golfbox.dk/livescoring/tour/?language=1030&fbclid=IwAR2W8pBcFzdjgeDqA4bUpTIGCGTZhb7XwVKu2_TDbSv_ZEvoIVii_WZ7dmU#/competition/2983216/teetimes