Till minne av Danny Haas

Publicerat 2020-09-11

Danny, familjens Danny, klubbens Danny, vännernas Danny och idrottens Danny. I denna sorgliga stund är det självklart att tänka på familj och vänner men också att skriva ett par hyllande rader om en riktig lirare – liraren Danny Haas!


För AIK Golf som vi har äran att leda var Dannys betydelse stor. Dannys insats att i mitten av 00-talet som en av flera engagerade AIK:are starta vårt elitlag är för AIK Golfs verksamhet en milstolpe, det är en del i att AIK Golf till sist vann Lag SM. Danny agerade spelare och lagledare såväl som bollplank till verksamheten och har även vunnit AIK Golfen vid två tillfällen. Utöver detta var Danny under 6 år aktiv i styrelsearbetet. Det behöver knappast nämnas men kärleken för idrott och bollar syntes oavsett vilken boll som hamnade framför dig, en naturlig talang för bollsporter och idrott.

För oss båda som med tårar på kinden skriver detta så var du också en sann vän och den bästa sortens vän, en riktig lirare – så som det anstår en riktig AIK:are!

Att du inte längre finns med oss är obeskrivligt, det produceras inte så många Dannys i världen, det går aldrig att ersätta någon, karaktären du besitter blir så oändligt saknad.

Vi vill på alla sätt tacka dig för den tid vi fick dela tillsammans och konstatera att livet borde vara mer som en golftävling, där slår de bästa spelarna ut sist på sista tävlingsdagen och spelar klart alla 18 hål. Du skulle ha slagit ut sist Danny så vi hela vägen till sista hålet i livet kunde fortsatt utbyta energi, glädje och passion. Att som det känns nu ta farväl av dig på 12:e hålet är så tråkigt eftersom vi innerst inne känner att vi inte var klara med varandra!


Vila i frid Danny, vi saknar dig!

Vännerna i AIK Golf
Vid pennan den 10 september 2020
Niclas Rodin, Ordförande
Karsten Landin, Vice Ordförande